Ahmet KOÇ - Müdür Başyardımcısı

1972 yılında Sivas ilinin Merkeze bağlı Kayadibi köyünde doğdu. İlk orta lise eğitimini Sivas´ta tamamladı.Lisans eğitimini 1991-1995 yılları arasında Marmara Üniverstesi Teknik  Eğitim Fakültesi Metal Eğitimi Ana Biıim Dalında tamamladı. Yüksek lisans eğitimini  Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yaptı. Bir eylül 1995 tarihinde Adapazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde metal işleri öğretmeni olarak atandı. Üç yılın ardından vatani görevini Hakkari merkeze bağlı Geçitli Köyü´nde yedek subay öğretmen olarak tamamladı. 1999 yılında Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne atandı. İlimizin çeşitli okullarında  müdür başyardımcılığı ve okul müdürlüğü yaptı. 2023 yılnda  okulumuza müdür başyardımcısı olarak görevlendirilmiş olup halen bu görevi yürütmektedir. Evli ve 3  çoçuk babasıdır.